Što raditi na Medvedgradu?

________

 

 

Što vas sve zanimljivo čeka na Medvedgradu?

__________

.

Medvedgrad je predivna lokacija s mnoštvom atrakcija za sve dobne skupine. Želite li provesti zanimljiv dan u prirodi, istražujući biljne i životinjske vrste te povijest Medvedgrada – vrijeme je da nas posjetite. U nastavku saznajte što sve možete raditi na Medvedgradu.

 

Istražujte uz stručnog vodiča

Medvednica krije veliki broj zanimljivosti, a uz stručno vođenje te atrakcije možete iskusiti u stvarnosti. Pođite u istraživanje Medvednice i bogate povijesti Medvedgrada – uz stručno vodstvo iskusnih vodiča.

 

Isprobajte tematske šetnje

Tematske šetnje osmišljene su tako da posjetitelje parka vode kroz određene atrakcije parka i pomažu posjetiteljima u razumijevanju povijesti Medvednice. Želite li pobliže upoznati Medvednicu i Medvedgrad – sada je pravo vrijeme da rezervirate neke od tematskih šetnji.

Učite kroz interaktivne radionice za djecu

Edukacija igra važnu ulogu u procesu zaštite prirode i očuvanja kulturne baštine. Kroz interaktivne radionice i muzejske postave sve dobne skupine mogu upoznati povijest Medvednice i Medvedgrada.

 

Organizirajte događaj ili seminar

Srednjovjekovni Medvedgrad ima bogatu povijest, a dio povijesti možete postati i vi. Naime, unutar zidina Medvedgrada moguće je organizirati događanje – što će ostaviti izniman utisak na polaznike vašeg događanja.

Nabavite zanimljiv suvenir

Medvednica na svojim obroncima krije mnoge zanimljivosti. Želite li dio sjećanja povesti doma – na raspolaganju vam je suvenirnica Medvedgrada. U suvenirnici možete pronaći različite unikatne suvenire koji će vas zauvijek podsjećati na predivan izlet i atraktivnu prirodu.

 

Opustite se uz kavu ili čaj

Nakon napornih šetnji vrijeme je za odmor. Unutar Medvedgrada smješten je ugostiteljski objekt u kojem možete popiti razna pića i uživati u zidinama srednjovjekovnog grada.

Volontirajte i sačuvajte prirodu

Kako bismo sačuvali prirodna bogatstva Medvednice, neophodno je voditi računa o očuvanju biljnih i životinjskih vrsta. Povremeno organiziramo volonterske akcije čiji je cilj – očistiti prirodu i sačuvati je za buduće generacije.

 

Iznajmite električni bicikl

Na Medvednici se nalazi više od 100 km biciklističkih staza. Rezervirajte električni bicikl u Medvedgradu i istražite prirodne ljepote Medvednice.

Saznajte više >>

 

 

Želite istražiti sve mogućnosti Medvedgrada?

________

Medvedgrad nudi pregršt mogućnosti za posjetitelje svih starosti. Želite li istražiti što se sve nalazi unutar zidina Medvedgrada, najbolje je da nas posjetite i saznate iz prve ruke.

Imate li neko dodatno pitanje za nas – kontaktirajte nas putem obrasca ispod ovog teksta. Naši djelatnici rado će odgovoriti na sva vaša pitanja. Vidimo se uskoro u Medvedgradu. Karte za Medvedgrad možete rezervirati ovdje.

Da, slažem se da moji podaci budu obrađeni u skladu s Pravilima zaštite osobnih podataka

 

Medvedgrad - Autorska prava © 2019 Sva prava pridržana 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support