Mišljenje posjetitelja o Medvedgradu

________

 

 

Što posjetitelji misle o nama?

__________

.

Park prirode Medvednica iznimno je popularna destinacija za izletnike iz čitave Hrvatske i inozemstva. Prilikom obilaska Medvednice izletnici često dolaze u Medvedgrad kako bi se upoznali sa znamenitostima i ponudom. U nastavku vam donosimo nekoliko mišljenja posjetitelja.

Medvednica je savršeno mjesto za nas planinare. Veliki broj uređenih staza i sjajna ponuda razlog je zašto se svakog mjeseca vraćam na Medvednicu. Obožavam muzejski postav Medvedgrada jer na malom prostoru objedinjuje sve zanimljivosti vezane uz Medvednicu. Svakako trebate posjetiti.

Snježana Horvat

zaljubljenica u planinarenje, Zagreb

Fantastično iskustvo. Prošao sam biciklističkom stazom Medvednice, a kasnije otišao do Medvedgrada. Posebno me se dojmilo bezbroj korisnih informacija zahvaljujući kojima sam mogao bolje upoznati šume Medvednice. Čujem da se u Medvedgradu održavaju zanimljiva događanja i to svakako moram posjetiti jednog dana.

Mario Jagić

biciklist rekreativac, Varaždin

Sjajno ispričane priče Medvedgrada natjeraju osobu da malo promisli o povijesti i životu koji su živjeli naši preci. Interaktivna izložba osobi pruža jednostavno poistovjećivanje s ljudima nekih prošlih dana, što je sjajno ako želite u stvarnosti naučiti povijest Medvedgrada i ostalih sličnih utvrda.

Jasmina Kovač

studentica novinarstva, Velika Gorica

Medvednica je sjajan odabir za obiteljske izlete. Uz to što se moji klinci super zabavljaju u prirodi i ponuda Medvedgrada je isto tako odlična. Obožavamo ići na Medvedgrad i jedino mi je žao što nismo češće tamo. Sve preporuke.

Jelena Jurić

mama dvoje djece, Zagreb

Želite istražiti ljepote Medvednice?

________

Brojne planinarske i biciklističke staze, okružene mnoštvom zelina i zanimljivih biljnih vrsta – super su razlog za posjet Medvednici. Sigurni smo kako ćete uživati u opuštenoj atmosferi i kako će vam borav na svježem zraku goditi.

Želite li istražiti sve ljepote i znamenitosti Medvednice – svratite do Medvedgrada. Unutar Medvedgrada nalaze se broje atrakcije koje će vam pomoći bolje razumjeti povijest ovog predivnog parka prirode.

 

Medvedgrad - Autorska prava © 2019 Sva prava pridržana 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support