Stalne izložbe Centra za posjetitelje Medvedgrad nagrađene su zlatnom MUSE Creative Awards nagradom u kategoriji Experiential & Immersive – Exhibition Experience.
Nagradu dodjeljuje američka International Awards Associate (IAA) za međunarodne kreativne uspjehe koji pomiču granice i inspiriraju druge. S više od 3000 prijava iz cijelog svijeta, MUSE Creative Awards je uz MUSE Design Awards vodeći program međunarodnog nagrađivanja stvoren u čast izuzetnih kreativnih profesionalaca.
Misija međunarodnog žirija je tražiti tvrtke i pojedince čija su izvrsnost i talenti sposobni poslužiti kao nova mjerila (benchmark) u njihovim industrijama.
U istoj kategoriji dijelimo nagradu s ovogodišnjim dobitnicima Museum of Jewish People u Izraelu, USA Pavilion na Expou u Dubaiju i tvrtkom Warner Bros.Studio, te prethodnim dobitnicima Kunsthistorisches Museum, Tate Modern i National Geographic Museum!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support