Važne informacije
__________

LJETNO RADNO VRIJEME CENTRA ZA POSJETITELJE MEDVEDGRAD, RUDNIKA ZRINSKI I ŠPILJE VETERNICE

U RAZDOBLJU OD 25. SRPNJA DO 19. KOLOVOZA 2022. GODINE CENTAR ZA POSJETITELJE MEDVEDGRAD SE PRIVREMENO ZATVARA ZA POSJETITELJE ZBOG TEHNIČKOG ODRŽAVANJA. ŠPILJA VETERNICA I RUDNIK ZRINSKI RADE PREMA UOBIČAJENOM RADNOM VREMENU (SUB, NED I BLAGDANI 10-16H).

 

1. ŠPILJA VETERNICA

Špilja Veternica otvorena je subotomnedjeljom i blagdanom od 10:00 do 16:00 sati.
Ulazi su svaki puni sat uz stručno vođenje. U tjednu su posjeti mogući za grupe uz prethodnu najavu i dogovor s Javnom ustnovom Park prirode Medvednica.

 

2. RUDNIK ZRINSKI 

Rudnik Zrinski otvoren je subotomnedjeljom i blagdanom od 10:00 do 16:00 sati.
Ulazi su svakih 30 minuta uz stručno vođenje. U tjednu su posjeti mogući za grupe uz prethodnu najavu i dogovor s Javnom ustnovom Park prirode Medvednica.

 

Ulaznica za sve atrakcije se naplaćuje; cjenik je na web stranici:
https://www.pp-medvednica.hr/o-nama/cjenik

Kontakt

Medvednica se nalazi svega 20 kilometara od centra grada Zagreba – i idealno je odredište za planinarske avanture. Svježi zrak, mnoštvo prirodnih ljepota, uređene planinarske staze, mogućnost edukacije i super ponuda za posjetitelje – sjajan su motiv za posjet Medvednici.

Tražite li mjesto za odmor i relaksaciju – Medvednica je super izbor. Imate li dodatnih pitanja ili vam je potreban neki savjet – kontaktirajte nas ispod u kontakt formi.

 

Himper 16, Zagreb, Croatia

01 45 86 317 - Javna ustanova Parka prirode Medvednica

info@pp-medvednica.hr

Medvedgrad - Autorska prava © 2019 Sva prava pridržana 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support