Biciklističke staze na Medvednici

________

 

 

Volite biciklirati i uživati u prirodnim ljepotama?

__________

.

Boravak u prirodi na svježem zraku idealno je rješenje za opuštanje nakon napornih radnih dana i mnoštva obaveza. Opustite se biciklirajući kroz više od 100 kilometara atraktivnih biciklističkih staza koje se nalaze u Parku prirode Medvednica.

 

Uživajte biciklirajući u prirodi

 _______________

Brdovita, šumom prekrivena Medvednica sjajan je odabir za opuštajući boravak u prirodi. Zahvaljujući uređenim biciklističkim stazama možete na biciklu istražiti sve ljepote koje ovaj park prirode nudi.

Mnogobrojne staze kružnog oblika osmišljene su tako da se međusobno dodiruju pa možete kombinirati vožnju po više staza.

Sve su staze označene i sigurni smo kako ćete se zabaviti biciklirajući kroz jedan od najljepših parkova u Hrvatskoj.

Više od 100 kilometara biciklističkih staza

 _______________

Unutar parka prirode Medvednica nalazi se ukupno 8 staza kružnog oblika. Staze imaju dodirne točke, što znači da možete prelaziti iz staze u stazu na određenim dijelovima parka. Svaka staza ima postavljene oznake pa se nećete izgubiti.

Biciklističke staze protežu se na više od 100 kilometara bajkovite prirode. Uzmite bicikl i zaputite se u istraživanje prirodnih ljepota parka Medvednica.

Svježi zrak i boravak u prirodi oslobodit će vas nakupljenog stresa, ali i osigurati nezaboravan boravak u prirodi.

Obilježene staze i edukativan sadržaj

 _______________

Svaka biciklistička staza bit će obilježena pločom na ulazu sa svim informacijama. Zahvaljujući pločama nećete se izgubiti u parku, a one će vam ujedno poslužiti da naučite nešto novo.

Ploče biciklistima donose mnoštvo korisnih informacija o parku te omogućuju dodatnu edukaciju za zabavan i zdrav način.

Uz pomoć pametnog telefona možete skenirati kodove koji se nalaze na pločama, što će još dodatno proširiti mogućnost educiranja.

Mogućnost korištenja električnih bicikala

 _______________

S obzirom na to da je Medvednica brdovito područje potrebno je imati dovoljno kondicije za savladati izazovne biciklističke staze. Ako niste osoba u top formi – možda biste se trebali odlučiti za rezervaciju električnog bicikla.

Električni bicikl pomoći će vam u savladavanju uspona na biciklističkim stazama te ćete bez problema biciklirati kroz čitav park.

Valja naglasiti kako su električni bicikli ekološki prihvatljiva vozila koje nimalo ne onečišćuju okoliš. Dakle, tim biciklima nimalo ne remetite prirodni sklad Medvednice.

Pozitivan učinak na vaše zdravlje

 _______________

Boravak u parku prirode Medvednica pomoći će vašem zdravlju i raspoloženju. Istraživanja su pokazala kako je boravak u prirodi i zelenilu sjajan za rješavanje stresa, poboljšanje koncentracije i kreativnosti.

Bicikliranje je fizička aktivnost koje minimalno opterećuje vaše zglobove, a iznimno doprinosi razvoju mišića i kondicije.

Stoga, krajnji je čas da sjednete na bicikl i zaputite se u opuštajuće istraživanje prirodnih ljepota Medvednice.

Želite istraživati ljepote prirode na e-biciklima?

________

Biciklističke staze Medvednice sjajan su odabir želite li uživati na svježem zraku, okuženi zelenilom – istražujući ljepote prirode. Povedite sebe i svoju obitelj na nezaboravnu biciklističku avanturu – nadomak centra grada Zagreba.

Želite li rezervirati e-bicikl za istraživanje parka Medvednica – popunite polja ispod u obrascu. Uživajte u zelenilu, svježem zraku i bicikliranju – jer krajnji je čas da se opustite i zabavite.

Da, slažem se da moji podaci budu obrađeni u skladu s Pravilima zaštite osobnih podataka

Medvedgrad - Autorska prava © 2019 Sva prava pridržana 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support